Actualitzat el 12/10/2018

El Circuit Folc arriba a Celrà i Riudaura

Hi actuaran Xarim Aresté, Corrandes són Corrandes i la Balkan Paradise Orchestra

Després de presentar-se el cap de setmana passat a la Fira Mediterrània de Manresa, el Circuit Folc 2018 arriba aquest cap de setmana al Gironès i la Garrotxa. A Celrà hi actuaran Xarim Aresté i Corrandes són Corrandes, mentre que a Riudaura hi sonarà la Balkan Paradise Orchestra.
Corrandes són Corrandes

Els concerts a Celrà tindran lloc a la plaça de l'Església. Aquest divendres 12 d'octubre s'hi podrà escoltar el guitarrista i cantant Xarim Aresté (21 h), presentant tot sol el seu tercer àblum en solitari, Polinèsies (Bankrobber, 2017), i també les cançons de l'EP Groc (Bankrobber, 2018), amb una mirada crítica i compromesa i una dedicatòria especial "als encausats per pensar o cantar". Dissabte 13 d'octubre, al mateix espai, serà el torn del grup Corrandes són Corrandes. A punt de publicar un segon disc més orientat al ball, Si voleu ballar corrandes (Temps Record, 2018), del qual ja van avançar una cançó aquí, a Celrà, en el marc de la VII Festa d''en Bernat Banyut, presentaran el seu concert Cançó fugaç, centrat en la tradició de la cançó de lletra improvisada als Països Catalans.

Finalment, el diumenge 14 d'octubre al migdia, a la plaça dels Tiradors del poble de Riudaura, es presentaran les guanyadores del Concurs Sons 2017, les Balkan Paradise Orchestra, que continuen presentant arreu el seu primer disc, K'ataka (Microscopi, 2018), amb un directe d'impacte basat en la tradició de les fanfares balcàniques.

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · web@enderrock.cat