Actualitzat el 27/10/2018

Pensament galàctic i cançons encisadores

Sisa, al Club Trébol

Aquest dissabte 27 d'octubre el programa Club Trébol de Ràdio 4 estarà dedicat al cantautor galàctic Jaume Sisa, que comentarà la seva formació, la seva trajectòria, els seus gustos i les seves cançons: des del 1968, l'any en què va començar tot, fins al seu disc més recent, Malalts del cel (Satélite K, 2016).
Sisa. Foto: Juan Miguel Morales

Sisa va ingressar al Grup de Folk amb el temps just per participar al festival de la Ciutadella de Barcelona, la primavera del 1968. Poc després, el grup es dissolia i aquell altre noi del Poble-sec començava un camí artístic difícil. De fet, va passar prou dificultats abans de l'esclat de popularitat que va suposar el disc Qualsevol nit pot sortir el sol (Zeleste/Edigsa, 1975).

Després van venir molts discos, algunes retirades... i una personalitat de cantautor galàctic, d'encisadora mirada entre universal i ultralocal, que ens ha deixat uns quants estàndards de la cançó popular. De tot això en parlarà al programa el mateix Sisa, a més de Donat Putx, periodista i autor de la biografia del músic El comptador d'estrelles (Empúries, 2015); el seu company de fatigues i aventures Jordi Batiste i l'escriptor Joaquim Carbó.

El Club Trébol va ser un local de Barcelona on als anys quaranta van conviure músics catalans de generacions d'abans i després de la Guerra Civil. Per això dona nom a un programa que repassa les trajectòries, la vida i l'obra de destacats músics dels segles XX i XXI. S'emet a Ràdio 4 els dissabtes de 18 a 19 h i els dilluns a la mitjanit, i també pot escoltar-se a la xarxa o descarregar-se com a podcast.

Navega per les etiquetes

Ràdio 4Club TrébolSisa

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · web@enderrock.cat