Actualitzat el 07/11/2018

Un laberint per no perdre's

Labyrinth Catalunya presenta els tallers de la seva quarta edició a Cardedeu

La quarta trobada Labyrinth Catalunya, especialitzada en músiques de l'Orient Mitjà i el Mediterrani, ja ha presentat la programació dels seus tallers, que es faran a Cardedeu entre el 12 i el 22 d'abril: de l'enregistrament i la producció als tresors del makam, passant per la música grega, otomana, etc. 


Vet aquí un laberint per no perdre's, sinó per orientar-se en la frondosa diversitat de les músiques mediterrànies i orientals. El Labyrinth Catalunya, nascut fa uns anys a Catalunya a partir del model d'ensenyament i música vivencial que el músic Ross Daly impulsa des del 1982 a l'illa de Creta, ja va perfilant la quarta edició.

A banda de concerts i activitats diverses, un dels plats forts de l'esdeveniment són els tallers, que imparteixen destacats músics i que enguany es realitzaran en dos torns. Així, del 12 al 16 d'abril es faran tallers dedicats a l'origen de totes aquestes músiques (amb Ross Daly), a l'enregistrament i la producció del so per a instruments acústics (amb Efrén López), de zarb i tambors de marc (amb Bijan Chemirani), de cant i grec i dansa grega (amb Katerina Papadopoulou) i de violí i xel·lo en la música modal (amb Giorgos i Nikos Papaioannou).

Pel que fa al segon torn, del 18 al 22 d'abril s'impartiran tallers sobre els tresors del makam i la guitarra sense trasts (amb Erkan Ogur), de conjunt instrumental de música clàssica turca i otomana (amb Derya Turkan), de música àrab i ud (amb Mustafa Said), de música balcànica i grega amb clarinet (amb Manos Achalinotopoulos) i de cant i improvisació en la música medieval (amb Paloma Gutiérrez Arroyo).

Trobareu més informació sobre els tallers i les inscripcions al web de Labyrinth Catalunya.

Navega per les etiquetes

Labyrinth CatalunyaCardedeu

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · web@enderrock.cat