Actualitzat el 12/11/2018

Aljub grava en directe a Gandia

El grup de Joansa Maravilla enregistrarà el seu cinquè disc al Teatre del Raval aquest 17 de novembre

Després de dedicar l'any 2018 a celebrar el seu setzè aniversari amb l'espectacle 16 anys en 16 cançons, el grup Aljub afronta la gravació del seu cinquè disc, que es farà en directe amb un concert al Teatre del Raval de Gandia el proper dissabte 17 de novembre (21 h).
Aljub. Foto: Ximo Bueno

Aljub, format actualment per Rafel Arnal (veu), Andrés Belmonte (neis), Alex Cesarini (contrabaix) i el fundador del grup Joansa Maravilla (kanun i ud), portarà aquesta vegada les col·laboracions de Mara Aranda i Néstor Mont (companys de Joansa en diverses aventures musicals des que van començar a tocar a Algemesí), a més del percussionista David Gadea.

El concert 16 anys en 16 cançons, que gravaran a Gandia per publicar posteriorment en disc, combina un passeig antològic per peces de diverses èpoques del grup amb algunes noves composicions que incideixen en la marca de la casa: recreacions de danses i romanços tradicionals, ritmes d'amalgama i una mirada oberta als instruments d'arreu de la Mediterrània i l'orient.

Anteriorment, Aljub ha publicat els discos Escarbant en la memòria (Cambra Records, 2004), el disc conjunt amb el grup Krama Afluències (Picap, 2009), Portes (Picap, 2010) i en minúscules (autoeditat, 2012). Amb una de les peces d'aquest darrer disc, "Ara és el moment", arrencava aquesta actuació en directe a la III Trobada de Folklore, el passat 30 de juny Sumacàcer:I aquesta és la seva espectacular versió de la Muixeranga, al costat de les torres de Nova Muixeranga, el tabal de Joanra Estellés i la dolçaina de Nel Ferrando, el 2 de març passat a Algemesí:


Navega per les etiquetes

AljubJoansa MaravillaAlgemesí

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · web@enderrock.cat