Actualitzat el 15/11/2018

Eivissa i Sicília es troben a Sa Pobla

La XXIV Trobada de Xeremiers i Fira de Lutiers, el 17 i 18 de novembre

La Trobada de Xeremiers i Fira de Lutiers de Sa Pobla celebrarà la XXIV edició els propers 17 i 18 de novembre. Com sempre, hi haurà concert a l'església el dissabte (enguany amb els sicilians Nebros Ensemble i els eivissencs UC) i el diumenge al matí la trobada de xeremiers i lutiers a la plaça Major.
Nebros Ensemble

La trobada està organitzada per l'associació Albopàs, que també impulsa entre altres la trobada Sa Pobla a Gràcia i diverses publicacions de cultura popular. Des de fa una pila d'anys, durant un cap de setmana de novembre organitzen una animadíssima trobada al voltant de la música tradicional, centrada en les xeremies però oberta a tota mena de formacions i instruments propers, a més de convidar representants de tradicions musicals d'arreu del món.

Així com l'any passat van venir els occitans de La Talvera i la Bedford Pipe Band anglesa, enguany al concert de dissabte a l'església parroquial (21 h) s'hi podrà sentir els músics del Nebros Ensemble, que han investigat durant anys el patrimoni cultural sicilià de tradició oral, i Uc, emblemàtic grup de folk de les Pitiüses que actualment integren dos dels seus fundadors: Victorí Planells i Joan Murenu.

Navega per les etiquetes

Sa PoblalutiersXeremiers

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · web@enderrock.cat