Actualitzat el 16/11/2018

Cultura contra les bombes

La XXV Setmana Cultural de Gràcia, del 23 de novembre al 2 de desembre, estarà dedicada a Síria

La XXV edició de la Setmana Cultural que el districte de Gràcia dedica cada any a un país mediterrani girarà al voltant de Síria. Del 23 de novembre al 2 de desembre hi haurà concerts, projeccions cinematogràfiques, debats i taules rodones, etc. 
Athrodeel obrirà la Setmana Cultural Gràcia amb Síria

Els organitzadors de la Setmana Cultural han decidit dedicar aquesta edició a Síria amb l'objectiu de "donar a conèixer la capacitat de resistència d'un poble que pateix una guerra cruenta des de fa gairebé vuit anys, amb centenars de milers de persones mortes i desaparegudes, milers de presos polítics i milions de persones que han hagut de fugir de casa seva per la por de la guerra i la fam".

La primera de les 17 activitats programades per mostrar la diversitat i la riquesa de la cultura siriana serà un concert. El divendres 23 de novembre el Centre Cívic La Sedeta (21 h) acollirà l'actuació del grup Athrodeel. Format per Ahmad Diab (guitarra), Aseel Massoud (veu), Ayham Omram (llaüt) i Ayham Abu Hamdam (caixó), el conjunt arriba des de Síria per presentar una proposta on s'integren el folklore, la música moderna oriental i el flamenc.

Al llarg dels dies següents es desplegaran a diversos equipaments de Gràcia projeccions cinematogràfiques, taules rodones, recitals literaris... En l'àmbit musical, al Centre Cívic La Sedeta el dissabte 24 de novembre tindrà lloc l’espectacle Textos i música des de Síria a càrrec de l’actriu Mònica Van Campen, el músic Aziz Khodari i el poeta Metkhal Khalawi, mentre que el divendres 30 hi actuaran les guanyadores del Concurs Sons 2017, Balkan Paradise Orchestra, que presentaran el seu primer disc, K’ataka (Microscopi, 2018).

Podeu consultar la programació completa de la Setmana Cultural Gràcia amb Síria en aquest enllaç .

Així sona Athrodeel, el grup que inaugurarà la programació al Centre Cívic La Sedeta:

Navega per les etiquetes

GràciaSíria

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · web@enderrock.cat