Actualitzat el 06/12/2018

El Circuit Folc arriba a Ripoll

El duo Marcel Làzara i Júlia Arrey, el guitarrista Pau Figueres i el grup Randellaires, al Teatre Comtal

Com cada desembre des ja fa uns quants anys, el Circuit Folc fa parada i fonda a Ripoll, amb el grup Randellaires com a amfitrió. Aquest dissabte 8 de desembre, a partir de les 18 h, hi actuaran el duo format per Marcel Lázara i Júlia Arrey i el guitarrista Pau Figueres
Pau Figueres. Foto: Juan Miguel Morales

El grup de folk Randellaires no només ha treballat en la recuperació i difusió de moltes cançons de tradició oral del Ripollès, sinó que també s'ha convertit en un important dinamitzador de la cultura popular a Ripoll. Gràcies a ells, per exemple, s'hi fa des de fa uns quants anys el Circuit Folc al Teatre Comtal.

Enguany, a més dels Randellaires, que acostumen a animar la trobada amb les seves cançons com a formació local, hi haurà un cartell doble, amb el guitarrista Pau Figueres i el duo format per Marcel Làzara i Júlia Arrey. Tres anys després del seu debut homònim –Premi Enderrock 2015 de la crítica a millor disc de folk– el guitarrista barceloní presenta el segon disc, Nada nuevo bajo el sol (Satélite K, 2018), amb més flamenc i sons eclèctics. A Ripoll tocarà en format de quartet, acompanyat d’Arnau Figueres (percussions), Ismael Alcina (baix) i Darío Barroso (guitarra).

Per la seva banda, el tàndem de Lázara i Arrey és un duet viatger. Després de pedalar durant dos anys pel Brasil, tots dos van tornar a casa amb un munt de vivències a la motxilla. Moltes s’han transformat en cançons i les han recollit al primer disc, Pedalant endins (Halley Records, 2018), un trajecte per la cançó mediterrània amb traços brasilers. En directe s’acompanyen de Pol Parera a les percussions.
 

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · web@enderrock.cat