Actualitzat el 07/12/2018

Festa balcànica d'hivern

El BalKaBarNa Festival celebra una edició especial aquest 12 de desembre a La[2] de l'Apolo

Després de quatre edicions, el BalKaBarNa Festival, dedicat a les músiques i cultures balcàniques i de l'est europeu a Barcelona, celebra una edició d'hivern. Serà el 12 de desembre a La[2] de l'Apolo (20.30 h) i hi actuaran Balkan Paradise OrchestraClick Here, a més dels PD Grounchoo i Dr. Batonga
Balkan Paradise Orchestra. Foto: Aitor Rodero

Click Here és el grup amb què Dj Click trasllada a l'escenari tot l'imaginari que ha construït amb el munt de produccions, remescles i sessions realitzades al llarg dels anys. Formada per músics moldaus, romanesos i francesos, la banda barreja el calor de la música popular amb el tecno i el so new wave.

Per la seva banda, les Balkan Paradise Orchestra no paren i continuen presentant el seu primer disc, K'ataka (Microscopi, 2018). Des que van començar a caminar, i a bufar, el 2015, la seva projecció no ha parat de créixer. El 2017 van ser les guanyadores del Concurs Sons de la Mediterrània.

Navega per les etiquetes

Balkan Paradise OrchestraBalKaBarNa

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · web@enderrock.cat