Actualitzat el 11/12/2018

Dijous, tranquil·litat i bona música

Jo Jet i Maria Ribot tanquen el cicle de tardor de Músiques Tranquil·les a Mataró

Músiques Tranquil·les, que ofereix actuacions íntimes al bar del Casal del teatre de l'Aliança de Mataró, tanca aquest 13 de desembre la temporada de tardor amb Jo Jet i Maria Ribot. Mentrestant, ja s'ha presentat la programació per al primer semestre del 2019. Entre altres, hi actuarà la guanyadora del darrer Concurs Sons, Clàudia Cabero, amb el seu trio.    
Jo Jet i Maria Ribot amb el cor. Foto: Oriol Colomar

Cada primer dijous de mes, el cicle Músiques Tranquil·les ofereix concerts íntims mentre el públic pot sopar les tapes del bar del Casal al teatre de l'Aliança. Aquest desembre, atès que el dia 6 era festiu, el concert es farà aquest dijous 13 i oferirà l'actuació del duo manresà de cançó Jo Jet i Maria Ribot acompanyat del cor amb què han reformulat i presentat al llarg d'aquesta tardor el repertori del seu segon disc, Lliure o descansar (autoeditat, 2016).

Coincidint amb la cloenda de la programació d'enguany, ja s'han anunciat els artistes que hi actuaran el primer semestre del 2019. La guanyadora del darrer Concurs Sons, la cantant Clàudia Cabero, hi serà al capdavant del seu trio (que completen dos músics de categoria: la guitarrista Sandra Monfort i el baixista Guillem Aguilar), el dia 7 de febrer; la cantaora flamenca Maria José Llergo, acompanyada del guitarrista Marc López, obrint la temporada el 10 de gener; el 7 de març serà el torn de la cançó-reggae de Feliu Ventura amb Xerramequ i els Aborígens; el 4 d'abril, soul amb l'emblemàtica cantant Monica Green acompanyada a piano; el 2 de maig la pianista i compositora Clara Peya presentant en clau íntima el seu darrer àlbum, Oceanes, i el 6 de juny, pop d'autor amb el grup d'Enric Llucià

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · web@enderrock.cat