Actualitzat el 14/12/2018

Glosa musicada a l'Espai Mallorca

Mateu Xurí i els Germans Martorell, aquest divendres 14 de desembre a Barcelona

Un dels grans exponents de la glosa mallorquina actual, Mateu Xurí, i dos emblemàtics músics de l'escena folk i tradicional, els germans Pere Joan i Manel Martorell, formen el projecte Glosa Musicada. Aquest divendres 14 de desembre seran a l'Espai Mallorca de Barcelona (20.30 h). 
Glosa Musicada

Pere Joan Martorell
(flauta de pastor, flabiols i tamborino) i Manel Martorell (mandola, guitarra, guitarró) no només són germans. També toquen plegats des de l'estiu de 1993, com a duet, formant part del grup Al-Mayurqa i participant en mil i una iniciatives lligades a la cultura popular. Per la seva banda, Mateu Mates, més conegut com a Xurí, és una de les veus més corrosives i imaginatives de l'actual cançó de text improvisat. Amb el projecte Glosa Musicada, tots tres es reuneixen per fusionar glosa i música instrumental, per improvisar lletres que responen al moment i a l'actualitat i mostrar les melodies que s'usen per glosar arreu de les Illes.

Precisament des de l'Espai Mallorca de Barcelona s'organitzen els dimarts a la tarda cursos de glosa, uns espais de trobada que conviden tothom a animar-se a cantar i 'treure enfora el seu Xurí interior'.  

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · web@enderrock.cat