Actualitzat el 19/12/2018

Taverna nadalenca al CAT

S'hi cantaran cançons recopilades per Aureli Capmany

Com cada dimecres, aquest 19 de desembre hi ha sessió de taverna al bar del Centre Artesà Tradicionàrius de Gràcia. A partir de les 21.30 h, i en el marc del 150è aniversari del naixement d'Aureli Capmany, s'hi cantaran cançons recopilades per aquest escriptor i folklorista.
Aureli Capmany explicant una rondalla. Foto: Arxiu Palau Robert

La Fundació de la Festa Major de Gràcia i el Centre Artesà Tradicionàrius se sumen a l'Any Capmany amb una doble activitat, aquest dimecres 19 de desembre, en què es recordarà el seu llegat com a folklorista i estudiós de la cultura popular.

A la tarda, a la Fundació Festa Major de Gràcia (19 h) es presentarà la reedició del llibre Calendari de llegendes, costums i festes tradicionals (Edicions Sidillà), amb la presència de la comissària de l'Any Aureli Capmany, Montserrat Garrich, i dels folkloristes Amadeu Carbó i Xavier Cortadelles.

I una estona després, a partir de les 21.30 h, la taverna que cada setmana anima el Centre Artesà Tradicionàrius recordarà algunes de les cançons de tema nadalenc del Cançoner popular d'Aureli Capmany, amb la participació entre altres d'Anaís Falcó, Xavi Rota, Jordi Fàbregas i els alumnes del Taller de Cançó del C.A.T.

Navega per les etiquetes

nadalesAny Aureli CapmanyGràcia

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · web@enderrock.cat