Actualitzat el 22/12/2018

D'ofici, músic

Toni Saigi 'Chupi', al Club Trébol de Ràdio 4

El teclista Toni Saigi 'Chupi' serà el protagonista aquest dissabte 22 de desembre del programa Club Trébol a Ràdio 4. Parlarà de rumba, de funk, de música per a publicitat... i de com la música ha passat de ser un somni d'infantesa a un ofici per tota la vida.
Toni Saigi 'Chupi' tocant amb l'Orquestra Plateria Foto: Juan Miguel Morales

D'ofici, músic. El seu pare ja va ser un músic important en l'escena barcelonina del segle passat, i els seus dos fills són ara dos teclistes amb molt de futur. Per Chupi poder viure de la música era un somni apassionant i acabat sent una realitat.

Sempre ha volgut ser Herbie Hancock, un músic a qui s'estima molt i de qui li agrada tot el que fa. I seguint aquesta estela, i altres com la de la música cubana que tant va interpretar el seu pare, s'ha llaurat una carrera en què ha format part de grans grups (Orquestra Plateria, Els Pets, Jarabe de Palo), així com el terreny de la música per a publicitat i formacions més especialitzades en el funk, l'acid-jazz o el rhythm and blues: Princes of Time, Nubla, Pybus Groove... De totes aquestes experiències en parlarà el músic aquest dissabte 22 de desembre al programa Club Trébol a Ràdio 4.

Club Trébol a Ràdio 4
El Club Trébol va ser un local de Barcelona on, als anys quaranta, van conviure músics catalans de generacions d'abans i després de la Guerra Civil. Per això dona nom a un programa que repassa les trajectòries, la vida i l'obra de destacats músics dels segles XX i XXI. S'emet a Ràdio 4 els dissabtes de 18 a 19 h i els dilluns a la mitjanit, i també pot escoltar-se a la xarxa o descarregar-se com a podcast.


Navega per les etiquetes

Toni Saigi 'Chupi'Club TrébolRàdio 4

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · web@enderrock.cat