Actualitzat el 04/01/2019

Roger Mas obre les IV Nits de Taverna a Almacelles

El 25 de gener a la sala Arca

El cicle Nits de Taverna d'Almacelles, que des de fa algunes temporades omple de veus pròpies l'hivern i el començament de la primavera a aquest poble del Segrià, obrirà la quarta edició el proper 25 de gener a la sala Arca amb el concert del cantautor solsoní Roger Mas (22.30 h).
Roger Mas, a la llibreria Ona de Barclona. Foto: Xavier Mercadé

Roger Mas, que actualment presenta el disc Parnàs (Satélite K, 2018), en el qual ha musicat poemes diversos i alguna cançó tradicional, serà el primer d'actuar al cicle, i donarà pas els mesos següents als concerts del reusenc Joan Masdéu presentant el treball Innocents (8 de febrer); la cantant catalano-brasilera Namina, que prepara un nou disc per a enguany (22 de febrer); el cantautor d'Alpicat El Fill del Mestre (8 de març); l'acordionista vallesà Carles Belda (22 de març) i, finalment, la cantant mallorquina Maria del Mar Bonet (12 d'abril).

Navega per les etiquetes

AlmacellesNits de TavernaRoger Mas

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · web@enderrock.cat