Actualitzat el 01/02/2019

Trenta anys de folk ibèric

El trio castellà La Musgaña actua al Tradicionàrius aquest 1 de febrer

Aquest divendres 1 de febrer el festival Tradicionàrius té una cita amb una formació de referència del folk castellà, La Musgaña, que actuarà al CAT de Gràcia a partir de les 22 h, oferint un nou espectacle antològic en què sintetitzen tres dècades de trajectòria. 
Els tres integrants actuals de La Musgaña. Foto: Arxiu del grup

La Musgaña
 es va formar el 1986 amb la voluntat d'interpretar el repertori tradicional de Castella i Lleó, d'una manera oberta i incorporant elements tant de l'Atlàntic com del Mediterrani. En els darrers trenta anys han esdevingut un dels referents del folk ibèric, amb treballs cabdals i influents com Temas profanos (Lubicán Records, 2003). Després de travessar molts canvis en la formació, actualment La Musgaña és un trio: Carlos Beceiro (mandola, guitarra acústica i viola de roda), Jaime Muñoz (flautes, acordió diatònic, percussió i clarinet) i Luis Antonio Pedraza (flauta de tres forats i tamborí, gaites d’Aliste i Salabria, trompeta i percussió).

Navega per les etiquetes

TradicionàriusLa Musgaña

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · web@enderrock.cat