Actualitzat el 08/02/2019

Galícia i Irlanda, protagonistes a la XII Violinada

La trobada de violins i instruments afins, a Argelaguer del 8 al 10 de febrer

La Violinada, la trobada de corda fregada a Argelaguer, a la Garrotxa, celebrarà la dotzena edició del 9 al 9 de febrer, amb Galícia i Irlanda com a cultures convidades. Com sempre, hi haurà tallers diversos, actuacions i trobades per ballar, cantar i tocar com cal: entre tots.
La violinista gallega Begoña Riobó participarà a la Violinada 2019

Els actes de la Violinada 2019 arrencaran el divendres 8 de febrer a l'escola del poble, on un grup de músics coordinats per Alba Tomàs compartiran xerrada, audició i festa amb els alumnes. Al vespre i a la nit, després de rebre els participants de la trobada amb ratafia al bar del Casal, Francesc Tomàs 'Panxito' i Anaís Falcó inauguraran la Violinada, que continuarà amb el concert de Niamh Edwards i l'escola Mediterrània de dansa irlandesa. La nit s'acabarà al mateix casal amb un escenari obert i una jam dinamitzada per Simone Lambregts.

Dissabte 9 al matí es faran tallers de violí, corrandes, ball i activitats paral·leles. A la tarda hi haurà més tallers, aquest cop orientats als mixers i contradanses amb Ramon Cardona i Anaís Falcó, a la 'corda per xalar' (guitarres i llaüts amb Francesc Tomàs 'Panxito') i al violí en diversos nivells. El mateix dissabte a la nit serà el torn de la nit violinaire, que inclourà el concert de la gallega Begoña Riobó i el ball del grup garrotxí Niu.

Finalment, diumenge al matí hi haurà més tallers de violí, danses i cançons, per acabar amb la tradicional cercavila de violinaires pel poble, el dinar popular al casal i la tarda de ball i rifa amb el grup Corrandes Són Corrandes.

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · web@enderrock.cat