Actualitzat el 23/03/2019

Una música –i una humanitat– alternatives

Xavier Batllés presenta 'Humanos' a 'Tradicionàrius a Ràdio 4'

Humanos (Microscopi, 2019) és el tercer disc conjunt del músic Xavier Batllés i el poeta Xavier Carles, amb textos que parlen d'una humanitat alternativa i una música creativa amb cinquanta (!) col·laboracions il·lustres. Batllés en parlarà aquest 23 de març al programa Tradicionàrius a Ràdio 4
Xavier Batllés i Xavier Carles

Humanos és un disc ben especial. Comprèn una quinzena de peces, cadascuna de les quals és una síntesi de detalls sonors i fusions estilístiques. Així, elements de diversos continents i gèneres es van confrontant i amalgamant, mentre desfilen les col·laboracions d'Eliseo Parra, David Pastor, Clàudia Cabero, Xavi Lozano, Xavi Garriga, Rusó Sala, Yadira Ferrer, Pau Figueres, Carles Benavent, Quim Ollé, Imad Amrah, Ravid Goldsmith, Jordi Bonell, Pep Pascual... D'aquest treball d'orfebreria, i també de la seva manera particular de veure l'art, la cultura i la societat, en parlarà Xavier Batllés al programa Tradicionàrius a Ràdio 4.

Una finestra al món del folk
El programa Tradicionàrius, en conveni amb el CAT, es pot escoltar cada dissabte a Ràdio 4, de 14 a 15 h, i es pot escoltar i descarregar a través d'internet aquí. A més, ofereix entrevistes en profunditat amb destacats artistes de l'escena folk i de la música popular catalana en col·laboració amb el web  Sons de la Mediterrània.

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · web@enderrock.cat