Actualitzat el 28/03/2019

Dotze hores de glosa a Benicarló

Improvisadors d'arreu dels Països Catalans hi cantaran el proper 6 d'abril

Les 12 Hores de Glosa, la trobada de cançó improvisada que es fa cada any a un lloc diferent dels Països Catalans, s'instal·la enguany a Benicarló, amb l'organització de Maestrat Viu. El 6 d'abril s'hi podran sentir les diverses variants i gèneres en diversos espais emblemàtics i històrics del poble. 
El Convent de Sant Francesc serà un dels indrets benicarlandos on hi haurà glosa

Com a preàmbul de la trobada, el divendres 5 d'abril a la tarda el musicòleg Josep Vicent Frechina pronunciarà la conferència La glosa al Maestrat. Pel que fa a la trobada pròpiament dita, el dissabte 6 d'abril, arrencarà al migdia amb una 'Glosada d'obertura' que donarà pas a un 'Dinar glosat'. A la tarda, a partir de les 17 h hi haurà mostra de glosa menorquina de cant valencià al Convent de Sant Francesc. A les 18.15 h, glosa mallorquina i corrandistes catalans a l'Església Parroquial i a la Casa de la Baronesa. I a les 19.30 h, mostra d'albades del Maestrat i de jotes tortosines a la Casa del Marquès.

Finalment, tots els cantadors es trobaran per fer una mostra conjunta davant la Casa Bosch, a partir de les 20.45 h, per donar pas al sopar popular i la 'Glosada de clausura'. 

La Casa Bosch serà un dels espais davant els quals es faran les 12 Hores de Glosa

Navega per les etiquetes

cançó improvisadaBenicarlóGlosa

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · web@enderrock.cat