Actualitzat el 04/04/2019

Noves cançons de Joan Garriga

Actua amb Galàctic Mariatxis al Diobar de Barcelona el 13 d'abril

Atenció, agendes barcelonines. El proper dissabte 13 d'abril el soterrani del Diobar rebrà la visita de Joan Garriga i Galàctic Mariatxis, amb noves cançons que aquesta primavera estan rodant i algunes sorpreses que els organitzadors aniran anunciant gradualment. 
Joan Garriga

Com el joglar d'ofici noble que encén el ball i viu en l'enyor de la fugida, l'acordionista vallesà Joan Garriga és d'aquells personatges que entenen el folk com una reinvenció constant. Així, ha anat empenyent projectes de pes, com Dusminguet i La Troba Kung-Fú, i deixant per al patrimoni col·lectiu un bon grapat de cançons.

Moltes d'aquestes sonaran amb el seu invent més recent, El Mariatxi Galàctic, el proper dissabte 13 d'abril al soterrani del Diobar, a tocar del Parc de la Ciutadella, en una nit en què presentarà nou repertori i en què també promet algunes altres sorpreses.

Navega per les etiquetes

BarcelonaJoan GarrigaDiobar

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · web@enderrock.cat