Actualitzat el 29/04/2019

Mel de l'Alcàrria

Los Hermanos Cubero reuneixen tota la seva discografia en una capsa de vinils

Mel de l'Alcàrria concentrada en un saborós pot de cinc vinils. El duo de folk castellà Los Hermanos Cubero ha reunit tota la seva discografia en una capsa especial: Temperamento de abeja exploradora (El Segell del Primavera / Universal, 2019). I ho celebra amb un nou videoclip.
Detall de la portada de la capsa amb la discografia completa de Los Hermanos Cubero

El títol de la capsa deu fer referència als orígens dels germans, a la comarca de l'Alcàrria. I també al tarannà especial amb què Roberto (mandolina i cors) i Enrique Ruiz Cubero (guitarra i veu) han anat configurant una proposta musical amb alguns elements del bluegrass, alguns elements dels patrons populars de la música a Castella i molta de la filosofia que ha anat alimentant arreu la música de tradició oral.

La capsa reuneix la seva discografia completa i comprèn treballs editats entre els anys 2010 i 2018, inclòs el seu disc de debut, Cordaineros de la Alcarria (Armando Records), que va suposar un punt d'inflexió després de guanyar el Premi Agapito Marazuela i que s'ha remasteritzat, i també el seu primer EP, La calle abajo, regravat. Coincidint amb aquest llançament, a més, el grup ha decidit posar tots els seus discos disponibles a les plataformes digitals i també presentar un nou videoclip, "Me quedo con lo bueno", corresponent a una de les cançons del seu darrer treball fins ara, l'emocionant Quique dibuja la tristeza (El Segell del Primavera, 2019):
Navega per les etiquetes

Hermanos Cubero

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · web@enderrock.cat