Actualitzat el 02/05/2019

Cent anys de Pete Seeger navegant per l'Ebre

Un grup de músics homenatjaran el folksinger el 3 de maig a Benifallet

"Encara podem canviar el món". Aquest lema és el que mourà un grup de músics admiradors de Pete Seeger a navegar pel riu Ebre cantant el proper 3 de maig, coincidint amb la data exacta del centenari del folksinger i referent de la música popular arreu del món.
Pete Seeger, a bord del Clearwater

Un grup de músics i activistes de tot Catalunya, amics i admiradors de Pete Seeger, s'han posat d'acord per saludar el món des d’un llagut al riu Ebre i comunicar que continuen creient en l’immens poder transformador de la cançó.

És per això que faran una acció aquest divendres 3 de maig a Benifallet per commemorar el centenari del naixement de Seeger, músic, folklorista i activista en la lluita pels drets civils, l’antibel·licisme, la defensa activa del medi ambient, i convençut que amb la música i les petites actituds personals es pot canviar el món. Fidels a aquest esperit, el 3 de maig els músics han organitzat una passejada-cantada amb un petit vaixell sobre el riu Ebre, fent així un paral·lelisme amb Pete Seeger, que va protagonitzar la lluita per la descontaminació del riu Hudson a través de la campanya del vaixell Clearwater, construït per ell mateix i tota una comunitat de propietaris.

 
Llagut per l'Ebre
 
L'acte començarà a les 11 h a l’embarcador de Benifallet, des d'on partirà el llagut. Havent dinat, els músics –entre els quals hi haurà Arturo Gaya, Rah-mon Roma, Noè Rivas, Jordi Llopart, Cati Plana, Ton Dalmau, Carme Dastis, Amadeu Rosell, Ramon Nadal, Sergi Trenzano, Maria Elena Maureso Kike Pellicer– compartiran les cançons de Pete Seeger amb els xiquets de l’Escola de Benifallet, en un petit concert a la mateixa vora del riu i obert al públic en general.
 

Seeger cantant amb el Clearwater darrere

Navega per les etiquetes

folkPete SeegerArturo GayaEbre

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · web@enderrock.cat