Actualitzat el 04/05/2019

Quinze anys de cançons amb molla

Las Migas, al Tradicionàrius a Ràdio 4

Cuatro (Satélite K, 2019) és el nou disc de Las Migas, grup que al llarg de 15 anys ha anat evolucionant en la seva formació i el seu so, sempre al voltant de la cançó i els sons aflamencats. Del seu present, del seu passat i del seu futur, en parlaran aquest dissabte 4 de maig al programa Tradicionàrius a Ràdio 4.  
Las Migas. Foto: Arxiu del grup

Nascudes en el si de l'ESMUC el 2004, Las Migas no han parat de fer gires per Catalunya i per països d'arreu del món. Amb Cuatro celebren el seus primers quinze anys de vida artística. A més de la fundadora del grup, Marta Robles (guitarra), la formació actual de Las Migas es completa amb Alicia Grillo (guitarra), Roser Loscos (violí) i, la que fins ara és la darrera incorporació, la cantant Bego Salazar, que ha aportat al repertori de la banda nous aires com els de la cançó "Larga vida al loco". A més d'una altra peça inèdita, "La maleta", el disc també mira el camí fet i inclou revisions d'alguns dels seus èxits (com "Con toda palabra" i "Vente conmigo", on incorporen elements electrònics, o els "Tangos de la Repompa" que cantaven en els primers temps), així com estàndards com "La tarara" i una de les peces més especials per al grup: "Con lo bien que yo estaba sola".

L'harmonització de les dues guitarres, els elements originals del violí i el contrast entre les veus donen singularitat a una proposta que no ha parat de recollir èxits arreu. De la seva fórmula musical, dels seus viatges i dels seus projectes Las Migas en parlaran aquest dissabte 4 de maig al programa Tradicionàrius a Ràdio 4.Una finestra al món del folk
El programa Tradicionàrius, en conveni amb el CAT, es pot escoltar cada dissabte a Ràdio 4, de 14 a 15 h, i es pot escoltar i descarregar a través d'internet aquí. A més, ofereix entrevistes en profunditat amb destacats artistes de l'escena folk i de la música popular catalana en col·laboració amb el web Sons de la Mediterrània.

Navega per les etiquetes

CuatroTradicionàriusLas Migas

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · web@enderrock.cat