Judith Fierro | Actualitzat el 14/05/2019

Venancio y los Jóvenes de Antaño posen ritmes cubans al desamor

Estrenem el vídeo en directe de la seva nova cançó, "Esa flor"

Venancio y los Jóvenes de Antaño tornen amb un nou disc que ha vist la llum aquest maig. Avui a Enderrock.cat i Sons de la Mediterrània estrenem el vídeo en directe de la cançó "Esa flor", gravat al mas Erol de la Franquesa de Moià.


Dani Álvarez, cantant i compositor de Venancio i los Jóvenes de Antaño

"Esa flor" és la primera cançó del nou àlbum, que porta per nom Libre albedrío (Microescopi, 2019) i on es barregen sons llatinoamericans amb el folklore de la península Ibèrica. És un tema que barreja els ritmes cubans amb una lletra inspirada en les coples flamenques, que a més homenatja Kiko Veneno incorporant un dels versos de la cançó "Está muy bien eso del cariño". Com ens explica el mateix Dani Álvarez, "aquesta és una cançó que parla de calamitats botàniques, d'una flor a la qual tot li va malament i explica en paral·lel una història de desamor".Libre Albedrío  és el segon àlbum de la banda, que d'ençà del primer disc, Vida en martes (Temps Record, 2014), han passejat els seus ritmes ballables per escenaris d'arreu del món. En aquest nou treball les noves sonoritats de Venancio venen provocades per l'ús de nous instruments com el tres cubà i la guitarra elèctrica, i a més el músic també ha tingut les notables col·laboracions del tresista Raúl Rodríguez, de l'orquestra Coetus o de la cantant Rusó Sala.

Des de fa uns dies ja podem sentir les cançons del nou disc, i aviat els podrem sentir també en directe, ja que Venancio y los Jóvenes de Antaño oferiran un concert el 14 de juny al Centre Cívic Urgell de Barcelona.

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · web@enderrock.cat