Actualitzat el 21/05/2019

Menut canta a no tenir por

'Terra d'argila' es publicarà aquest juny i es presentarà a Flix i a l'(a)phònica de Banyoles

Sensibilitat i senzillesa acompanyen Menut, l'alter ego de Carles Blanch. Aquest jove de les Terres de l'Ebre aposta per la renovació de la música d'arrel i el seu primer disc sortirà el pròxim més de juny amb el nom de Terra d'argila (DiscMedi, 2019). N'estrenem "No tinc por", el primer avançament.
Menut Foto: Sunna Caminals Martínez
Aquesta cançó va ser la primera que Blanch va compondre amb el nom de Menut i sorgeix del tema infantil "El lleó no em fa por". La deriva que pren la cançó va cap a una visió més universal de les pors: "Vol representar un refugi a tot el bombardeig d’informació que ens indueix a tenir por dels que pensen diferent de nosaltres, por de perdre la feina, por del futur...".

La vida de l'ebrenc sempre ha estat envoltada de música, ha estudiat guitarra a l'ESMUC, s'ha dedicat durant temps a la interpretació de música antiga i ha tocat en diversos grups de rock. Aquesta experiència va servir-li per guanyar l'any passat el Premi Joventut del concurs Sona9, i ara, acompanyat del seu guitarró, Menut està a punt per mostrar-nos el seu primer disc, on ens parla dels paisatges de la seva infantesa, apel·lant a l'amor que sent per les persones que estima i reflexionant sobre el fet de fer-se gran.

De moment les dues primeres dates de presentació de Menut seran el 16 de juny a Flix i el 29 del mateix mes a l'(a)phònica de Banyoles, i el cantautor anunciarà aviat noves cites.

Navega per les etiquetes

MenutTerra d'argila

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · web@enderrock.cat