Actualitzat el 27/05/2019

Eliseo Parra dirigeix els músics del futur a Barcelona

Aquest 27 de maig participa al concert del Gran Conjunt de Música Tradicional de l'ESMUC

Com cada any, el cicle Grans Conjunts de l'Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) mostrarà la diversitat d'especialitats i la vàlua dels seus músics. Aquest dilluns 27 de maig (Sala 4 de L'Auditori de Barcelona, 19 h) és el torn del Conjunt de Música Tradicional, que actuarà amb Eliseo Parra.  
Eliseo Parra

Els darrers dies Eliseo Parra ha estat a Barcelona assajant intensament a l'ESMUC amb els alumnes de Música Tradicional, preparant el concert de final de curs del Gran Conjunt, en el qual participaran també alguns professors, i que girarà precisament al voltant del repertori popularitzat pel músic nascut a Sardón de Duero al llarg de la seva carrera.

A l'escenari es desplegaran gralles, dolçaines, cornamuses, acordions diatònics, tenores, percussions, bateria... i l'emblemàtica veu i la direcció d'Eliseo Parra al capdavant. L'entrada al concert és gratuïta i oberta al públic, fins a completar l'aforament.

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · web@enderrock.cat