Actualitzat el 04/06/2019

Andrea Motis i les músiques de la Patum

La trompetista actua amb la Banda del Memorial Ricard Cuadra, aquest dijous 13 de juny al CAT

Un any més, i ja en són 26, el dijous abans de Corpus el CAT acull el concert de les músiques de la Patum amb la Banda del Memorial Ricard Cuadra, dirigida per Sergi Cuenca i Robert Agustina. Enguany les melodies patumaires passaran pel sedàs del jazz de la mà d’Andrea Motis i el seu quintet.
Andrea Motis

La primera part del concert del Centre Artesà Tradicionàriius, a partir de les 21.30 h, anirà a càrrec d'Andrea Motis, que improvisarà sobre les melodies característiques de la Patum i interpretarà una peça del compositor Sergi Vergés amb la Banda del Memorial Ricard Cuadra. La popular trompetista sorgida del planter de la Sant Andreu Jazz Band s’acompanyarà del seu grup habitual, format per Joan Chamorro (contrabaix), Ignasi Terraza (piano), Josep Traver (guitarra) i Esteve Pi (bateria). Durant la segona part, la mateixa banda interpretarà un salt complet de la Patum, amb final de Tirabol i amb una sonoritat diferent de la d’anys anteriors.

Ja és una tradició que tots els membres de la Banda del Memorial Ricard Cuadra es desplacin a Gràcia i interpretin a l’auditori del Tradicionàrius, en primícia, el programa que estrenaran després a la plaça de Sant Pere a Berga, el 15 de juny. És tota una festa compartida més enllà de la plaça de Berga, on els berguedans ofereixen als graciencs la seva identitat com a poble i el seu sentiment patumaire, compartint a més el concert, al llarg dels anys, amb convidats especials com el saxofonista Llibert Fortuny, el pianista Manel Camp, el grup Percussions de Barcelona, etc.

Navega per les etiquetes

Andrea MotisLa Patum ALC

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · web@enderrock.cat