Actualitzat el 01/07/2019

Cap de setmana diatònic a Mont-roig del Camp

La tretzena edició de la trobada combinarà tallers amb concerts de folk

Entre el 18 i el 21 de juliol diversos espais de Mont-roig del Camp, inclosa l'emblemàtica i pintoresca ermita, acolliran la tretzena edició del Cap de Setmana Diatònic, amb tallers i també concerts de diverses formacions de folk.
Ermita de Mont-roig del Camp. Foto: Joaquim Corts

Els cursos i tallers d'acordió del Cap de Setmana Diatònic abasten tots els nivells i poden consultar-se aquí. Pel que fa als concerts oberts, tindran lloc en un entorn declarat d'interès natural. El dijous 18 de juliol a la nit, al parc de l'Era, la festa començarà amb un 'sopar diatònic' de carmanyola, i continuarà amb l'actuació d'un dels grups més emblemàtics del ball folk, Clau de Lluna, que ha tornat als escenaris recentment per celebrar el trentè aniversari.

L'endemà, el divendres 19 de juliol, l'acció es traslladarà a l'ermita, on hi haurà concert del grup vallenc Fenya Rai, presentant el seu primer disc, amb una revisió irreverent de temes populars dels Països Catalans. L'endemà, el dissabte 20 de juliol, també a l'ermita, l'acordionista basc Xabi Aburruzaga i el seu trio oferiran un espectacle sonor i visual, protagonitzat per la trikitixa però també per la dansa. Per acabar, la trobada es tancarà el diumenge 21 de juliol a la terrassa-bar del càmping La Torre del Sol. El duet Betzuca (format per la violinista Càrol Duran i l'acordionista Núria Lozano) hi posarà la música; el vermut Miró, el beure.

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · web@enderrock.cat