Actualitzat el 12/07/2019

Camps i músiques sensuals

Eròtic Giust i Joan Garriga & Galàctic Mariatxis, el 20 de juliol al Maratafolk

Enmig de camps vallesans, la plaça de Marata acull cada juliol un dels petits festivals més entranyables i encantadors dedicats a la música d'arrel. Enguany es farà el dissabte 20 de juliol i hi actuaran Eròtic-Giust i Joan Garriga & Galàctic Mariatxis. I com cada any, hi haurà botifarrada popular.
Eròtic Giust

Dues propostes de música sensual enmig d'un paisatge sensual. El Maratafolk 2019 arrencarà a les 20.00 h amb Eròtic Giust, l'espectacle musicat que, inspirat en la producció que va presentar el grup Marcel Casellas Sextet Folk l'any 1998, reprèn la idea de la rítmica giusto-sil·làbica, molt present en la música tradicional, amb les lletres eròtiques manllevades de grans poemes i textos de Jaume Ayats, Miquel Desclot, Pep Albanell, Jaume Arnella, Assumpta Margenat, Misael Alerm... amb direcció escènica d'Iban Beltran i Ana Pérez i musical de Marçal Ramon, Ivó Jordà i Quim Boix

Després de la botifarrada popular, el Maratafolk continuarà amb Joan Garriga, acordionista de la Garriga com Marçal Ramon, que presenta actualment el seu nou projecte, Galàctic Mariatxis, on amplia i aprofundeix la fòrmula festiva i eclèctica seguida anteriorment amb La Troba Kung-Fu.   

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · web@enderrock.cat