Actualitzat el 21/06/2019

Músics per la Mediterrània a Nou Barris

El Centre Cívic Torre Llobeta acull un cicle amb Piero Pesce, Dani Caracola, Yacine Belahcene...

El divendres 28 de juny arrenca a la Torre Llobeta, antiga casa senyorial i actualment centre cívic al districte barceloní de Nou Barris, el cicle Músics per la Mediterrània, concebut per prendre consciència de la riquesa cultural del nostre mar i, també, del patiment que s'hi viu. Els concerts són a les 22 h, i gratuïts.
Piero Pesce serà un dels participants al cicle del Centre Cívic Torre Llobeta. Foto: Ajuntament de Barcelona

El cicle Músics per la Mediterrània a Torre Llobeta s'obrirà el 28 de juny amb una sessió de hip-hop i micro lliure contra el racisme i la xenofòbia, en col·laboració amb l'Escola Internacional de Hip Hop Urbà BCN i Casa Àfrica Poblenou. El 5 de juliol hi actuarà el calabrès Piero Pesce, amb el seu trio i la seva lectura eclèctica i integradora de la música d'arrel del sud d'Itàlia. El 12 de juliol, un altre projecte que des de Barcelona mira el seu entorn mediterrani, Dani Caracola & Barsiluna Agraw Project, presentarà les seves cançons, inspirades directament en les músiques, la història i les cultures del Nord de l'Àfrica. Finalment, el 19 de juliol el cantant catalanoalgerià Yacine Belahcene presentarà amb el seu grup la seva particular i energètica fusió de rai, funk, electro i rock psicodèlic.

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · web@enderrock.cat