Actualitzat el 19/07/2019

Trompeta en flames

Ibrahim Maalouf s'acompanya d'una orquestra balcànica aquest 20 de juliol a Perpinyà

El superlatiu trompetista franco-libanès Ibrahim Maalouf, tot un referent pel que fa a la combinació del jazz amb les pròpies arrels i la música del Llevant mediterrani, actuarà aquest dissabte 20 de juliol a Perpinyà, en el marc del festival Live au Campo, acompanyat de la Haidouti Orkestar.
Ibrahim Maalouf Foto: Arxiu de l'artista

La quatra edició del festival Live au Campo, que ofereix cinc nits de música al centre de la capital rossellonesa, amb la catedral de Sant Joan com a teló de fons, té aquest dissabte 20 de juliol un plat fort: el trompetista de Beirut Ibrahim Maalouf hi durà la gira que comparteix actualment amb la fanfara balcànica Haidouti Orkestar, amb qui es coneix de fa temps i comparteix un gust semblant pel nervi i la trempera del directe. Si els seus seguidors ja saben com d'explosiva pot ser la trompeta de Maalouf a l'escenari, imaginar-la envoltada d'una banda de vents balcànica és més que il·lusionant. A més, com a teloners del concert a Perpinyà, hi haurà el grup de rumba catalana Los Graciosos.

L'endemà, diumenge 22 de juliol, el mateix escenari acollirà un concert molt diferent amb un altre nom de pes: la folksinger nordamericana Joan Baez, història viva de la música popular, immersa actualment en la seva gira de comiat dels escenaris.

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · web@enderrock.cat