Actualitzat el 02/09/2019

Canta, toca i balla

La XXVII edició d'Una Nit Folk, del 5 al 7 de setembre a Quart de Poblet

"Canta, toca i balla". Aquest ha estat un dels pilars d'Una Nit Folk, l'emblemàtic festival que cada setembre organitza a Quart de Poblet l'associació cultural El Mussol. Enguany, entre bureos i tallers, hi actuaran els estonians Tallinna Tantsuklubi Muusikud i els catalans Corrandes son Corrandes.  
Els estonians Tallinna Tantsuklubi Muusikud partiparan a l'Una Nit Folk d'enguany Foto: Arxiu del grup

Com ja és habitual des de fa uns quants anys, el festival s'obrirà el dijous amb la versió de la trobada adreçada als més menuts. El 5 de setembre, a partir de les 19.00 h a la plaça de l'Església, tindrà lloc la 8a edició d'Una Nit Folketa amb l'Orquestra Folksona, integrada pels xiquets de les colònies de música folk i tradicional que va impulsar Vicent Pastor.
 
Divendres 6 de setembre, també a la plaça de l'Església, a la tarda, hi haurà taller de balls de bureo amb el grup El So de Bassi (amb els mestres Toni Guzman i Pilar Higon), que a la nit, després del prescriptiu sopar de faixa, continuaran amb un bureo tradicional de l'Horta. Aquest grup, nascut el 2017, combina instrumetns valencians amb altres de turcs, afganesos i àrabs.
 
El dissabte 7 de setembre al matí, al gimnàs del CEIP Ramon Laporta, hi haurà curs de ball tradicional i popular d'Estònia amb Tallinna Tantsuklubi Muusikud, un quartet especialitzat en les danses tradicionals d'aquest petit país bàltic. A la tarda, a la plaça de la Creu, el taller serà de ball amb el grup català Corrandes son Corrandes, nascut el 2013 al voltant de la cançó de text improvisat, però que ha anat ampliant el radi d'acció a àmbits com el ball tradicional. I tots dos grups, a la nit a la plaça de l'Església, després del sopar de faixa i de la cercavila i la dansà popular amb la colla de Benetússer Tuzer, seran els encarregats d'animar el concert-ball central del festival Una Nit Folk.

Navega per les etiquetes

El MussolQuart de PobletUna Nit Folk

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · web@enderrock.cat