Helena Martín | Actualitzat el 18/09/2019

Fer-se gran amb Menut

Estrenem el videoclip de "Seguint riberes", inclòs en l'àlbum 'Terra d'argila'

Dins la memòria de Carles Blanch hi ha un ribera que és més que un corrent d'aigua: el cabal arrossega cançons d'amor, nits silencioses i plans de futur somiats. "Seguint riberes" és el nou videoclip del cantautor Menut, avui baixem riu avall amb aquesta estrena a Enderrock i Sons de la Mediterrània.
Menut Foto: Juan Miguel Morales

"Aquest tema parla sobre fer-se gran, sobre els somnis de l’adolescència i sobre com, a vegades, perdem el focus de les coses importants, com ara compartir la vida amb persones que t’estimes, o com viure i cuidar la natura o portar una vida senzilla", explica el músic ebrenc. De fet, són aquests records d'infància i d'entrada al món adult els que construeixen i envolten el disc de debut de l'artista, Terra d'argila (Discmedi, 2019), sota la idea que "la felicitat només és possible quan ets petit".L'alter ego de Carles Blanch, guanyador del Premi Joventut 2018 i finalista al Concurs Sons del mateix any, recull en aquesta referència pop-rock vaporós, folk ebrenc i subtils pinzellades electròniques amb el guitarró com a fidel acompanyant. Tots dos es preparen pels directes del Circuit Folc 2019, que en el cas de Menut, se celebraran el 12 d'octubre en el marc de la Fira Mediterrània de Manresa, el 8 de novembre a Cambrils en el Festival Accents, i el 7 de desembre al Cafè del Teatre de Lleida.


Navega per les etiquetes

Terra d'argilaMenut

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · web@enderrock.cat