Actualitzat el 21/09/2019

Xàtiva homenatja Emili Vera

Músics amics el recordaran el 4 d'octubre al Gran Teatre

Guitarrista, gitarronista i farmacèutic, l'entranyable Emili Vera, que va morir el desembre passat, rebrà aquest divendres 4 d'octubre un sentit homenatge al Gran Teatre de Xàtiva, amb la participació de músics amics i les formacions de les quals a formar part al llarg de la seva trajetòria.
Emili Vera Foto: Antonio Marzal - Arxiu Josep Arroyo

En l'homenatge hi haurà, és clar, Pep Gimeno 'Botifarra', que va coincidir amb Vera a l'agrupació Sarau i l'Escola de Danses de Xàtiva abans que aquest l'animés a fer carrera en solitari i es convertís en un dels seus acompanyants més fidels. Sarau i l'Escola de Danses hi seran, i també Aplec, històrica formació de Xàtiva que als anys setanta va integrar-se en la Nova Cançó; el Cor Ciutat de Xàtiva; el Grup de Danses Baladre; la colla de dolçainers i tabaleters La Socarrà, i les veus de Lola Tortosa, Miquel Gil, Ahmed Touzani i Hilari Alonso.

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · web@enderrock.cat