Actualitzat el 02/10/2019

Un espai de llibertat

La Taverna del CAT celebra aquest 2 d'octubre les 20 edicions

Aquest dimecres 2 d'octubre a les 21.30 h, el duet All Foll en una nova edició (la vintena) de la Taverna del CAT. Els que la coneixen ja saben de què va. I per als que no, els direm que és, segons els organitzadors, "un espai de llibertat i oportunitats". Que bona falta fa.   
Carles Belda i Jaume Arnella, a la Taverna del CAT Foto: Arxiu del CAT

El 22 d’abril de 2010, l'Associació Cultural TRAM, amb la col·laboració dels responsables del bar, van engegar la programació regular setmanal (cicles de primavera i tardor) de la Taverna del CAT, una idea coordinada entre Anaís Falcó, Xavi Rota i Jordi Fàbregas, per tal d’oferir propostes musicals folk en format minimalista de duets 'no estables“ i presentar un repertori de tonades i cançons participatives en l’àmbit de l'espai del bar, entre el so i el dringar dels gots i l’ambient acollidor de les taules. Així defineixen la taverna els organitzadors: 

Xavier Rota i Boada
"Per mi, la Taverna del CAT és un espai de llibertat i d'oportunitats on la música tradicional i d'arrel en viu gaudeix d'una programació estable, en format de duets improvisats, en un ambient distès i obert a l'experimentació. Un somni fet realitat. Després de 20 edicions i prop de 10 anys en funcionament només podem desitjar que per molts anys continui amb la bona salut que té ara!". 

Anaís Falcó

"La Taverna del CAT és un espai d’experimentació informal de duets no habituals de música tradicional. Serveix per provar de tocar amb algú o fer quelcom extraordinari amb la necessària imperfecció de ser quelcom efímer. La proximitat i l’escenari del bar permeten un ambient desenfadat propens a gaudir de diverses propostes que només tenen l’eix comú de ser duets i ser vinculats a la música tradicional. Des de grans professionals, fins a amateurs i joves, han trobat a la taverna un espai d’expressió amb un públic fidel al cicle. Un espai necessari en un centre referent com és el CAT".

Jordi Fàbregas
"Arribem ara a la 20a edició amb la cita consolidada dins del calendari del CAT, de programació anual i volem donar-vos les gràcies a tots els usuaris i públic assistents els dimecres i especialment a tots els músics que hi han participat!".
 

Navega per les etiquetes

TradicionàriusTaverna del CAT

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · web@enderrock.cat