Actualitzat el 03/10/2019

Tango promiscu i social al cor de Sants

Agustín Guerrero, Juan Martín Scalerandi i Leonel Capitano, aquest 3 d'octubre al Sinestesia

Tango contemporani de categoria aquest dijous 3 d'octubre al local Sinestesia, al barri de Sants de Barcelona. Hi actuarà el trio format pel pianista Agustín Guerrero, el guitarrista Juan Martín Scalerandi i el bandonionista Leonel Capitano. A partir de les 20 h, amb taquilla inversa.
Agustín Guerrero i Juan Martín Scalerandi

El duo d'Agustín Guerrero i Juan Martín Scalerandi, amb Leonel Capitano, representen una de les mostres més refinades i valentes de l'escena de la nova música popular argentina. Piano, guitarra, bandonió i veu conformen un trio que navega sense prejudicis ni censures entre els gèneres folclòrics de la pampa: el tango, la milonga, el triunfo, el candombe, el vals, el malambo...

El projecte de Guerrero i Scalerandi, Nueva música argentina (EPSA, 2018), ha estat triat per la revista Billboard com un dels 10 millors discos de tango editats a l'Argentina durant el 2018. Leonel Capitano, per la seva banda, canta acompanyant-se del bandonió amb una veu profunda i càlida; és també compositor i un clar referent del tango com un espai de resistència social i de 'guerrilla cultural'. 

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · web@enderrock.cat