Actualitzat el 27/10/2019

Flamenc infusionat a la vora del Besòs

La XVII edició del cicle (in)fusión flamenca, del 4 al 30 de novembre

Flamenc en expansió constant i en diàleg amb totes les arts. El festival (in)fusión flamenca, que organitza des de 2003 el centre cívic Besòs a Barcelona, celebra una nova edició del 4 al 30 de novembre. Hi haurà concerts, xerrades i exposicions.  
Alba Guerrero oferirà una 'conferència cantada' a l'(in)fusión flamenca Foto: Arxiu del músic

Les activitats del programa es distribuiran en dos espais: el centre cívic Besòs i l'auditori Sant Martí de Provençals. Al primer, s'hi podrà visitar del 4 al 30 de novembre l'exposició Retratos al compás, amb fotografies de Jacques Leonard, sobre la vida de diverses comunitats del poble gitano; el 5 de novembre, el col·lectiu Flamenco Calicanto, grup resident del centre cívic, oferirà una 'terrasseta musical'; el 8 de novembre, el quadre flamenc Sarsalé oferirà el seu espectacle; el 15 de novembre, hi haurà flamenc-jazz amb Fronterazul, i el 22 de novembre, es farà l'espectacle de dansa Hambre amb Costi el Chato.

Pel que fa a l'Auditori de Sant Martí de Provençals, el 23 de novembre la bailaora Clara Higueras presentarà el seu Tango Jondo, inspirat en el fenomen de les migracions humanes i fruit de la primera residència El Viver del centre cívic Besòs.  

A més, hi haurà diverses classes obertes i classes magistrals, la projecció del documental Jacques Leonard, el Payo Chac (25 de novembre, C.C.Besòs), la conferència de l'estudiós i divulgador Faustino Núñez sobre Les claus musicals del flamenc (27 de novembre, C.C.Besòs), i tota una jornada decicada al paper de les dones en el flamenc que s'obrirà amb una conferència cantada d'Alba Guerrero (29 de novembre, C.C. Besòs).

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · web@enderrock.cat