Actualitzat el 07/11/2019

Festassa bluegrass a Mollet del Vallès

El festival Al Ras reuneix grans músics d'aquest estil el dissabte 10 de novembre

El festival Al Ras de música bluegrass i old-time, que impulsa el banjista Lluís Gómez, celebra la 18a edició aquests dies amb activitats a diversos espais de Gràcia. El plat fort, però, serà el dissabte 9 de novembre al centre Can Pantiquet de Mollet, amb actuacions durant tota la tarda i la nit.  
El mandolinista Tony Williamson és un dels participants al festival Al Ras 2019

A la trobada, que inicialment s'havia de fer a la plaça de Prat de la Riba però s'ha hagut de traslladar a causa de les eleccions, hi participaran Al Ras House & Clogging Dancers (17.15 h), el mandolinista Tony Williamson (17.45 h), Bum Ditty (18.15 h), Barcelona Bluegrass Kids (19.15 h), Mando Duo (19.30 h), Silky Ramblers (20.30 h) i Jeff Scroggins & Scroggdogs (21.30 h). Les actuacions culminaran amb una jam final oberta a tots els participants.

Abans, aquest mateix dijous 7 de novembre, a La Sonora de Gràcia, a Barcelona, es podrà escoltar els Silky Ramblers. El divendres 8, a La Sedeta, hi haurà un taller de tarda dedicat al banjo de cinc cordes amb el nord-americà Jeff Scoggins i concerts de nit amb Al Ras House Band & Clogging Dancers i el mateix Scroggins amb el grup The Scroggdogs.

Finalment, el festival Al Ras s'acomiadarà el diumenge 10 de novembre a la tarda, a La Sonora de Gràcia, amb la popular 'Barcelona Bluegrass Jam'. 

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · web@enderrock.cat