Actualitzat el 11/11/2019

Taverna atarantel·lada

Piero Pesce i Jimmy Sciortino porten els sons del sud d'Itàlia aquest 13 de novembre al Bar del CAT

Ballar i expiar dimonis. Aquestes han estat dues de les grans funcions de la tarantel·la al sud d'Itàlia. Qui vulgui ballar, expiar dimonis o passar una bona estona, ho podrà fer aquest dimecres 13 de novembre a la Taverna del CAT de Gràcia, amb Piero Pesce i Jimmy Sciortino (21.30 h, accés lliure).
Jimmy Sciortino i Piero Pesce Foto: Arxiu del CAT

El calabrès Piero Pesce vindrà amb la guitarra i el tamburello. El sicilià Jimmi Sciortino, amb el seu violí. Tots dos formen part del grup establert a Barcelona Questioni Meridionali Folk, i junts invocaran al Bar del CAT la cultura popular del sud d'Itàlia amb cançons i contes musicats, afegint-hi músiques tradicionals i d'autor d'arreu del món. Recentment, a més, els Questioni Meridionali Folk han posat a les plataformes digitals el darrer disc, Transhumus, oltre la propria terra (autoeditat, 2016), en què fusionen la música d'arrel del sud d'Itàlia amb la cançó crítica d'autor, la rumba, els rítmes balcànics, el reggae, etc. 

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · web@enderrock.cat