Actualitzat el 18/12/2019

Guitarres amb ànima viatgera

Marta Robles i Ekaterina Záytseva presenten 'Ritmos de Sabicas' al Conservatori del Liceu

Barcelona ha estat centre neuràlgic de la guitarra i cruïlla d'artistes d'arreu. Un dels fruits més recents en aquest fil històric és Dúo del mar, format per Marta Robles i Ekaterina Záytseva, que presentaran el disc Ritmos de Sabicas (autoeditat, 2019) aquest 18 de desembre al Conservatori del Liceu.  
Dúo del Mar Foto: Arxiu del grup

Una guitarra afermada en territori clàssic i l'altra en el flamenc, però totes dues prou eclèctiques i obertes com per no posar-se límits de cap mena. L'andalusa Marta Robles (ànima de Las Migas) i la russa Ekaterina Záytseva presenten el projecte Dúo del Mar aquest 18 de desembre al Conservatori del Liceu (20 h), en el marc del cicle De Cajón! que, al seu torn, s'emmarca en el Barcelona Jazz Festival.

Totes dues arrangen per a dues guitarres un repertori que inclou composicions pròpies, però també tresors de l'alhambrisme (Albéniz, Falla, Tàrrega), en una proposta que serveix a més per homenatjar un dels guitarristes que des de l'excel·lència flamenca, va saber ampliar els horitzons, viatjar pel món i obrir-se a noves influències: Agustín Campos Castellón, Sabicas.FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · web@enderrock.cat