Actualitzat el 21/12/2019

Posidònia poètica

El grup Ombra, al Tradicionàrius a Ràdio 4

El grup Ombra fa amb el disc Posidonian Poetry tot un viatge en clau d'etnojazz per les músiques d'arreu de la riba mediterrània. En parlaran, i també presentaran les seves cançons, aquest dissabte 21 de desembre al programa Tradicionàrius a Ràdio 4.
Ombra Foto: Arxiu del grup

Jorge Quesada
(piano) i Rafa Lagunas (bateria i percussions), tots dos integrants d'Ombra, estaran aquest dissabte al programa Tradicionàrius de Ràdio 4 per comentar Posidonian Poetry, un àlbum on, en companyia de músics convidats, reten homenatge a la posidònia, planta símbol i emblema del medi ambient al Mediterrani, i també icona de la seva diversistat cultural. Per això, a través del disc, exploren les sonoritats magribines, sefardites, aflamencades, armènies i orientals, deixant amplis espais per a la creativitat i la connexió d'estils diversos.

Una finestra al món del folk
El programa Tradicionàrius, en conveni amb el CAT, es pot escoltar cada dissabte a Ràdio 4, de 14 a 15 h, i es pot escoltar i descarregar a través d'internet aquí. A més, ofereix entrevistes en profunditat amb destacats artistes de l'escena folk i de la música popular catalana en col·laboració amb el web Sons de la Mediterrània.

Navega per les etiquetes

OmbraTradicionàriusRàdio 4

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · web@enderrock.cat