Actualitzat el 23/12/2019

Orgues i grallers, a Granollers

La Batllia de Sant Esteve, aquest 26 de desembre a la Festa Major d'Hivern

El proper dimecres 26 de desembre (11 h), coincidint amb la Festa Major d'Hivern i dins del cicle Música Sacra de Granollers, La Batllia de Sant Esteve, projecte iniciat fa un parell d'anys, tocarà a l'església de Sant Esteve i estrenarà una peça de la Missa de gralles de Pol Requesens.  
Església de Sant Esteve Foto: Ajuntament de Granollers

D'entrada, la Batllia de Sant Esteve de Granollers interpretarà la Fanfàrria per a tres gralles, timbal i dos orgues de tubs, de Pol Requesens, que pautarà l'ingrés de les autoritats locals a l'Ofici Major. La Batllia son Enric Montsant, Xavier Pijuan i Gemma Rovira (gralles), Albert Mallorca (timbal) i Ignasi i Vicenç Prunés (als dos orgues de tubs de l'església). A més de la Fanfàrria, interpretaran l'estrena del "Glòria", de la Missa de gralles de Pol Requesens, un projecte ben singular i d'incorporació progressiva que s'inicia amb aquest "Glòria", en el qual participen els instruments de La Batllia més la Coral Albada (dirigida per Daniel Casas) i la mateixa assemblea dels fidels assistents a la missa. Josep Maria Sauret dirigirà el conjunt de participants.

L'església de Sant Esteve de Granollers, amb els dos orgues, és territori propici per la trobada amb la gralla. El juny passat, Jordi Mestres i Jonatan Carbó hi van presentar el seu concert per a gralla i orgue Cornucòpia, mentre que a l'agost, en el marc de la festa major, va sonar-hi la Fanfàrria amb La Batllia de Sant Esteve.

Navega per les etiquetes

OrgueGranollersSant EsteveGrallers

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · web@enderrock.cat