Actualitzat el 14/01/2020

Heura Gaya obre les Nits de Taverna

El V Cicle de Cançó Folk i d'Autor d'Almacelles, del 24 de gener al 3 d'abril

Les Nits de Taverna, el cicle de concerts gratuïts de cançó a la sala Arca d'Almacelles, ja ha presentat la programació de la cinquena edició. Hi prendran part Heura Gaya, Isaac Ulam, Verdcel, Miquel Pujadó, Susannes i Cris Juanico.
Heura Gaya Foto: Anna Sarlé

De Juneda a Ciutadella. Les Nits de Taverna d'Almacelles oferiran un passeig per diverses propostes de cançó folk i d'autor, provinents d'arreu dels Països Catalans. El cicle s'obrirà el 24 de gener amb la cantant i grallera de les Garrigues Heura Gaya, que presentarà el primer disc en solitari, Gaya (Segell Microscopi, 2019). En paral·lel a la participació en tota mena de projectes vinculats amb el folk i la música d'arrel, Gaya mostra en aquest àlbum, produït per Eduard Iniesta, el vessant més instrospectiu, amb adaptacions poètiques i una mirada sentida al seu entorn geogràfic i familiar més immediat.

Les properes setmanes, les Nits de Taverna continuaran amb les actuacions d'Isaac Ulam (7 de febrer), Verdcel (21 de febrer), Miquel Pujadó (6 de març), Susannes (20 de març) i Cris Juanico (3 d'abril). Tots els concerts són a les 22.30 h i gratuïts.FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · web@enderrock.cat