Actualitzat el 31/01/2020

Viatge al cor de l'arpa

Josep-Maria Ribelles, aquest 1 de febrer al Tradicionàrius

L'arpista i compositor cerdanyolí Josep-Maria Ribelles estrena aquest dissabte 1 de febrer al festival Tradicionàrius #3, treball amb el qual culmina la trilogia iniciada amb Ondines ballen (2011) i continuada després amb Enllà (2017).  
Josep-Maria Ribelles Foto: Arxiu Tradicionàrius

Arpes neogòtiques i celtes, folk-rock elèctric, melodies i danses tradicionals i músiques originals conviuen al nou treball de Josep-Maria Ribelles. A més de la seva banda actual -Tony Meléndez (busuqui, pandero de Peñaparda i mandolina), Marina Férriz (violí), Ciscu Cardona (guitarra acústica) i Andrea Fernández (flauta travessera)-, al concert del Tradicionàrius hi haurà convidats especials: l’arpista irlandès Paul Dooley (clarsach, arpa antiga irlandesa), els asturians Pepín de Muñalén (flauta) i Leticia Baselgas (panderos i panderetes), la banda de folk-rock LycanKluzh i l'acordionista català Perepau Ximenis.
FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · web@enderrock.cat