Actualitzat el 03/02/2020

Conte mediterrani al Poblenou

El DJ Mussol i Pep Camps estrenen una acció audiovisual el 16 de febrer al festival Llum BCN

El proper diumenge 16 de febrer, de 19 a 23 h, es farà a la cruïlla dels carrers Roc Boronat i Sancho de Àvila l'acció audiovisual Conte Mediterrani. El DJ Mussol, especialitzat en música folk, i l'artista plàstic Pep Camps en seran els protagonistes.  
Un dels espectacles del festival Llum BCN en anys anteriors

L'espectacle, que s'estrenarà en el marc del festival Llum BCN del Poblenou, consta d'una projecció sobre la façana d'un edifici d'un àudiovisual en moviment realitzat en directe a partir d'una caixa de llums, acompanyat per les músiques que programa el discjòquei. La seva temàtica és un recorregut per les riberes de la Mediterrània, partint de la base dels conflictes que provoquen les onades migratòries, amb un fons inspirat en les músiques d'arrel de cada territori.

Pep Camps és llicenciat en belles arts i artista plàstic especialitzat en l'àmbit audiovisual. Per la seva banda, el DJ Mussol és el nom artístic de Ferran Riera, periodista especialitzat en música folk i músiques del món, que fa anys que també treballa com a discjòquei a tota mena de festivals.

El festival Llum BCN està organitzat per l'Institut de Cultura de Barcelona i programa projectes amb la implicació d'alumnes i professors de les escoles d'arquitectura, art i disseny de la ciutat. Coincidint amb Santa Eulàlia, la festa major d'hivern a Barcelona, del 14 al 16 de febrer la novena edició d'aquest festival oferirà tot d'accions en diversos espais del barri del Poblenou.  

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · web@enderrock.cat