Actualitzat el 11/02/2020

El Pony Pisador a Mataró

El grup de folk actua al Músiques Tranquil·les aquest dijous 13 de febrer

Aquest dijous 13 de febrer, la temporada Músiques Tranquil·les de Mataró potser aparcarà per un dia la seva tranquil·litat. Per què? Perquè hi actua el grup de folk El Pony Pisador, amb la combinació de sea shanties, música celta, havaneres, cants tuvans..., però sobretot ritme, humor i cant compartit. 
El Pony Pisador Foto: Arnau Carbonell

Amb el segon disc, Matricular una galera (Coopula, 2019), el quintet El Pony Pisador, nascut a partir de l'enamorament envers les músiques celtes, ha continuat ampliant -encara més- la paleta de gèneres i tradicions, sovint lligades al cant polifònic, que integren en les seves cançons. Continuen basant-se en bona part en els sea shanties, els cants de treball amb què tradicionalment, en el món anglosaxó, els mariners s'animaven els uns als altres i acompanyaven les diferents tasques als vaixells. Però també s'atreveixen amb el bluegrass, l'havanera, els sons de la Mediterrània oriental, el ragtime o, fins i tot, el cant gutural de Tuva, est enllà.

Abans d'emprendre viatge per actuar a Austràlia, el grup format per Guillem Codern (banjo), Ramon Anglada (guitarra), Miquel Pérez (violí), Martí Selga (flautes) i Adrià Vila (mandolina), ampliat recentment amb una nova secció rítmica de contrabaix, piano i bateria, es presentarà aquest dijous 13 de febrer al casal l'Aliança de Mataró (carrer Bonaire, 25), a partir de les 21 h. De ben segur que no hi faltaran cançons com aquesta "Lime Scurvy", un sea shanty humorístic enriquit pel grup amb una sèrie de reels celtes:FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · web@enderrock.cat