Actualitzat el 03/03/2020

Cardedeu mira a Llevant

El V Labyrinth Catalunya oferirà tallers i concerts de músiques de l'Orient Mitjà i del Mediterrani

Ja s'acosta una nova edició, la cinquena, de Labyrinth Catalunya, el cicle de tallers i concerts que, a partir del model Labyrinth de Creta, oferirà del 3 al 13 d'abril en diversos espais de Cardedeu i Barcelona tallers i concerts al voltant de les músiques de l'Orient Mitjà i del Mediterrani. 
Yasamin Shahhosseini farà un taller de música iraniana Foto: Arxiu Labyrinth Catalunya

Tot i que el calendari de concerts del Labyrinth Catalunya encara no s'ha publicat, sí que s'han donat a conèixer els tallers que tindran lloc en dos torns. Alguns dels mestres repeteixen presència a Cardedeu, mentre que altres s'hi incorporen per primer cop.

En el primer torn de tallers, del 3 al 7 d'abril, el mestre del rabec clàssic turc Derya Türkan ensenyarà música otomana; el cantant i sonador d'ud Mustafa Said, música àrab; la cantant Veka Aler, cançons d'Anatòlia; i el multiinstrumentista i tècnic de so Efrén López, enregistrament i producció de so.

En el segon torn, del 9 al 13 d'abril, es podrà aprendre música clàssica índia amb el violinista Indradeep Ghosh, música iraniana amb la sonadora d'ud Yasamin Shahhosseini, ensemble amb la sonadora de lira cretenca Kelly Thoma, cant grec amb Katerina Papadopoulou i dansa grega amb el dansaire, folklorista i gaiter Chariton Charitonidis

Navega per les etiquetes

CardedeuLabyrinth

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · web@enderrock.cat