Actualitzat el 04/03/2020

Jordi Fàbregas s'acomiada del CAT

Ho farà coincidint amb la cloenda del 33è Tradicionàrius

Jordi Fàbregas deixarà de ser el director del Centre Artesà Tradicionàrius aquest mes d'abril, coincidint amb la cloenda de la 33a edició del festival Tradicionàrius i un Congrés Nacional de Música d'Arrel que, al mateix CAT, reflexionarà sobre el futur del folk i la música d'arrel del país.  
Jordi Fàbregas Foto: Juan Miguel Morales

Tot i que Jordi Fàbregas explicarà la seva retirada a la cloenda del Tradicionàrius, el proper divendres 3 d'abril, ha enviat una nota a amics i col·laboradors en què explica la decisió: "Ja fa un cert temps que hi donava voltes i ara ha arribat el moment de deixar la meva activitat com a President de l'Associació Cultural TRAM [l'entitat que impulsa les activitats del CAT i l'Escola Folk del Pirineu, entre altres] i Director del CAT Centre Artesà Tradicionàrius per prendre la meva jubilació".

"Han sigut una pila d'anys plens d'il·lusió, d'activitats, de projectes... i de dedicar-hi totes les hores del dia i més de les que disposava", continua la nota. "Per mi ha estat un plaer treballar, lluitar i col·laborar amb tots vosaltres. L'activitat i la programació del nostre CAT segueix amb més força que mai i amb la bona perspectiva del Congrés Nacional de Música d'Arrel, el cap de setmana del 17, 18 i 19 d'abril, convocat pel col·lectiu de musics La Xeixa, que serà un bon moment per analitzar l'estat del nostre sector cultural i engegar futures propostes".

Jordi Fàbregas és un dels fundadors del festival Tradicionàrius, que des de 1988 s'ha mantingut com un referent del folk i la música d'arrel als Països Catalans, i que des de 1993 gestiona també el Centre Artesà de la Vila de Gràcia, des d'on es programen i generen projectes al voltant del folk i la cultura popular al llarg de tot l'any.  
   

Navega per les etiquetes

FolkJordi FàbregasTradicionàrius

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · web@enderrock.cat