Actualitzat el 09/03/2020

Fiscorns d'estrena

El 14 de març al Museu de la Mediterrània de Torroella de Montgrí

Aquest dissabte 14 de març, el Museu de la Mediterrània de Torroella de Montgrí acollirà la 4a Trobada de fiscorns de Catalunya. A més de la trobada professional, a partir de les 13 h i amb entrada gratuïta, grans fiscornaires d'arreu de Catalunya interpretaran composicions per aquest instrument d'estrena absoluta.


El Museu de la Mediterrània es continua reivindicant com espai de trobada, difusió i diàleg del món de la cobla i de les persones que el viuen. El proper 14 de març, programarà tota una matinal dedicada a la divulgació, la difusió i la promoció d'un dels instruments més desconeguts d'aquesta formació: el fiscorn.

El Museu de la Mediterrània acollirà la 4a Trobada de Fiscorns de Catalunya, una trobada professional dedicada als músics que toquen aquest instrument, però que comptarà amb un concert (a les 13.00 h) obert a tothom, on es tocaran composicions d’estrena absoluta i escrites per a aquesta ocasió. Concretament, el concert comptarà amb peces de cambra per a fiscorns escrites per Jordi Molina, Agustí Pedrico, Ferran Reig i Lluc Vizentini, i que seran tocades per grans fiscornaires d’arreu de Catalunya.

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · web@enderrock.cat