Actualitzat el 09/05/2020

Un parèntesi de vida

Estrenem el clip d'"Els carrers seran el cel", d'Arnau Obiols

Fa uns dies us presentàvem "Els carrers seran el cel", el senzill que Arnau Obiols ha gravat en confinament i que ha editat Segell Microscopi. Avui, a Enderrock i Sons de la Mediterrània us presentem el videoclip corresponent, que tradueix en imatges de natura i de calma tot el que diu la cançó.


A Arnau Obiols li agrada fer la música que li agradaria escoltar, mirar el cel, anar amb bicicleta, dibuixar ocells, fer llargues passejades per la muntanya... i tot això és el que es veu al videoclip d'"Els carrers seran el cel", la cançó on ell mateix canta, xiula i toca la guitarra, la bateria i el rabequet, a més d'aportar algunes gravacions de camp matinals en què els ocells saluden la primavera.

Amb les seves imatges relaxades, cares rialleres i paisatges pirinencs, el clip, realitzat per Pepe Camps i produït per Le Champs, presenta la cançó com un parèntesi de vida i de natura enmig de tot el brogit i l'angoixa que està comportant la crisi del Coronavirus.

Després de gravar varis projectes de música instrumental i de presentar l'any el celebrat àlbum Tost (Segell Microscopi, 2019), Obiols s'atansa amb aquest senzill a una altra mena de cançó.
 

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · web@enderrock.cat