Actualitzat el 25/05/2020

Cultura universal, músics locals

El cicle Artistes per la Llibertat programa activitats de l'1 al 21 de juny

El Consell per la República ha presentat Artistes per la Llibertat, un cicle d'activitats en línia que tindrà lloc de l'1 al 21 de juny i oferirà un directe per dia. Entre altres, hi prendran part Guillem Anguera, Xavier Baró, Sicus CarbonellLa Companyia MINIMíssimA i Pere Romaní.
L'acordionista Pere Romaní és un dels participants al nou cicle Foto: Arxiu del músic

L'objectiu del cicle és triple: reivindicar la cultura com un dret universal, generar art que incorpori criteris a favor de la defensa de la llibertat i ajudar econòmicament les persones que treballen en el sector cultural, especialment afectades per la situació derivada de la pandèmia de la covid-19. És per això que el cicle vol fer xarxa solidària i oferir actuacions d'artistes professionals als seus propis municipis. Les entrades tenen un preu de 3 euros per actuació.

En la programació s'inclouen les actuacions del l'acordionista diatònic del Camp de Tarragona Guillem Anguera (2 de juny, 19 h), Sicus Carbonell homenatjant la rumba de Gràcia (6 de juny, 19 h), la pallaresa Esperanceta de casa Gassia amb el seu cabaret pagès (7 de juny, 19 h), el guanyador del darrer Concurs Sons La Companyia MINIMíssimA (9 de juny), el cantautor folk d'Almacelles Xavier Baró (10 de juny, 19 h) i l'acordionista diatònic Pere Romaní (16 de juny, 19 h).

A més, hi haurà poesia amb Sílvia Siles, cançó d'autor amb Montse Castellà i Pau Alabajos, arts plàstiques i visuals amb Guillem Bosch, Elpetit i Ramon Soler Fornt, pop amb Ju, contes infantils il·lustrats en viu amb Dàlia Adillon, música clàssica amb Alba Sesé, música i poesia amb Santi Arisa i Agnès Miralbell, música instrumental amb Pep Poblet, música i poesia familiar amb Rah-mon Roma i Elisa Jorba, ska rural amb Xeic, monòlegs teatrals amb Xevi Font i Imma Colomer & Fina Rius, hip-hop amb The Re-Fugees, pop fusió amb Pepet i Marieta, música i poesia amb Mariona Sagarra i cabaret amb The Feliuettes.

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · web@enderrock.cat