Actualitzat el 08/06/2020

La corona de les Nyacres se l'endú el virus

La Trobada de Cantadors d'Espolla ajorna l'edició d'enguany

Desgraciadament, la corona del Rei de les Nyacres, que cada any s'endú el més enginyós a la Trobada de Cantadors d'Espolla, se l'endurà enguany el coronavirus. L'organització ha anunciat la cancel·lació de l'esdeveniment, que tornarà l'estiu del 2021. 
Núria Casals, amb la Corona de Reina de les Nyacres i el barril de garnatxa que va endur-se l'any passat.

En un comunicat fet públic aquest dilluns 8 de juny, l'oganització de la Trobada de Cantadors d'Espolla ha anunciat que ajorna la 18a edició fins l'any vinent: "La trobada s'organitza sobretot des del voluntariat i les condicions actuals i canviants que ens imposa la situació sanitària farien impossible garantir una festa segura per a tota la gent del poble d'Espolla i els molts seguidors i glosadores que veniu cada any".

La trobada s'havia fet ininterrompudament des de 2002. En aquest temps, ha esdevingut un dels punts de referència del cant improvisat als Països Catalans, difonent les nombroses variants que s'hi practiquen: garrotins, nyacres, jotes, corrandes, glosa mallorquina i menorquina... La guanyadora de l'any passat i, per tant, actual Reina de les Nyacres, ha fet aquest video per animar tothom de cara a la propera edició:


Navega per les etiquetes

NyacresEspollaTrobada de CantadorsRei

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · web@enderrock.cat